Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Weer Stadswandelingen door Delden

Na een aantal maanden geen stadswandelingen te hebben verzorgd, staan de gidsen weer te popelen om de historie van Delden te vertellen en te laten zien. Vanaf 1 juli gaan de gidsen weer op pad. Natuurlijk worden de maatregelen in acht genomen: Dat betekent onder andere 1,5 meter afstand houden van elkaar, maximaal 8 personen per wandeling en reserveren is noodzakelijk.

Op oude kaarten is te zien hoe Delden zich ontwikkelde binnen de middeleeuwse verdedigingswallen. Maar de geschiedenis van Delden gaat pas echt voor u leven als u luistert naar de uitleg van één van de enthousiaste gidsen. Ontdek bijvoorbeeld waar de oude stadspoorten hebben gestaan en wie graaf Carel George van Wassenaer Obdam was.

De stadswandeling is een boeiende tour voor zowel toeristen als inwoners. Ook als inwoner hoor je ongetwijfeld iets nieuws! Vanwege de situatie is reserveren deze zomer noodzakelijk. Wil je met een gids op pad? Reserveer dan tijdig bij de VVV via 074-3766363. Data en tijden zijn op afspraak. Een wandeling duurt 90 minuten. De kosten bedragen ¬ 4 per persoon, van te voren te betalen bij de VVV.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.