Enschede

Vier weken jeugdpret bij Rugbyclub Dragons  

HENGELO - De jongens en meisjes van Rugbyclub Dragons - op het sportpark aan de Pruisische Veldweg - trainen nog door tot aan de bouwvak. Kinderen en jongeren uit Hengelo én omgeving die nieuwsgierig zijn naar rugby en zin hebben om gratis en vrijblijvend mee te trainen, zijn van harte welkom op de woensdagen van 18.30 tot 19.30 uur.

1593031883
 De animo voor de rugbysport neemt alsmaar toe. De introductietrainingen zijn er dan ook voor alle leeftijden: Turven (-8 jaar), Benjamins (-10 jaar), Miniâs (-12 jaar), Cubs (-14 jaar), Junioren (-16 jaar) en Colts (-18 jaar). Vooraf aanmelden is niet nodig, speciale kleding en schoenen ook niet. Iedereen krijgt een gratis bitje, ter plekke op maat gemaakt.

 Trainer Matthijs Tempelman: âRugby is echt voor iedereen. Is iemand snel en beweeglijk, dan is een plek aan de zijkanten van het veld (wing) perfect. Kleine, maar behendige kinderen zijn waarschijnlijk helemaal in hun element als spelverdeler (scrum half). En de sterke en zwaardere jongens en meisjes kunnen zich lekker uitleven in de scrum. Het draait om plezier en samenwerken, en vriendjes zijn zó gemaakt.â

(Foto: Rugbyclub Dragons)

Â
Bericht naar de studio

Dit bericht gaat naar onze radiostudio. Tip voor de redactie? Mail naar redactie@1twente.nl.