Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

Vier weken jeugdpret bij Rugbyclub Dragons  

1593031883 2020 08 29 003922 1

HENGELO - De jongens en meisjes van Rugbyclub Dragons - op het sportpark aan de Pruisische Veldweg - trainen nog door tot aan de bouwvak. Kinderen en jongeren uit Hengelo én omgeving die nieuwsgierig zijn naar rugby en zin hebben om gratis en vrijblijvend mee te trainen, zijn van harte welkom op de woensdagen van 18.30 tot 19.30 uur.

 De animo voor de rugbysport neemt alsmaar toe. De introductietrainingen zijn er dan ook voor alle leeftijden: Turven (-8 jaar), Benjamins (-10 jaar), Mini s (-12 jaar), Cubs (-14 jaar), Junioren (-16 jaar) en Colts (-18 jaar). Vooraf aanmelden is niet nodig, speciale kleding en schoenen ook niet. Iedereen krijgt een gratis bitje, ter plekke op maat gemaakt.

 Trainer Matthijs Tempelman: Rugby is echt voor iedereen. Is iemand snel en beweeglijk, dan is een plek aan de zijkanten van het veld (wing) perfect. Kleine, maar behendige kinderen zijn waarschijnlijk helemaal in hun element als spelverdeler (scrum half). En de sterke en zwaardere jongens en meisjes kunnen zich lekker uitleven in de scrum. Het draait om plezier en samenwerken, en vriendjes zijn zó gemaakt.

(Foto: Rugbyclub Dragons)

Â
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.