Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

VIDEO Verfgooiende vandaal gezocht in Enschede

204946 foto

Normaal ben ik niet heel snel emotioneel, maar toen ik mijn auto aantrof heb ik wel even gehuild, vertelt Bas Oude Luttikhuis. De directeur van van ikwilvanmijnautoaf.nl moest maandagochtend een nare verrassing verwerken. Een nog onbekend persoon heeft zondagnacht muurverf over zijn oude Fiat 500 gegooid.

Online speurtocht
Bas ondernam meteen actie. Via een Facebookpost vroeg hij aandacht voor de gebeurtenis, en gaf hij een signalement vrij van de daders. Dat bericht tot nu toe meer dan 150 keer gedeeld. Bas deed aangifte bij de politie, en hij heeft inmiddels camerabeelden vrijgegeven. Bekijk de video hieronder terug.

De eigenaar van de Fiat 500 heeft geen idee wie het heeft gedaan, of waarom iemand verf over zijn auto heen zou gooien. Twee jaar terug heb ik een inbreker betrapt bij de buren, en heeft de politie hem aangehouden. Misschien dat hij weer vrij is en hij het heeft gedaan?

Bas heeft de opgelopen schade er vanaf gekregen met een hogedrukspuit. Hij hoopt alsnog de daders zo snel mogelijk te pakken, en heeft een beloning voor degene die dé gouden tip heeft. TV Enschede FM sprak met de eigenaar van de Fiat 500. Beluister het gesprek hierboven terug. Reporters van TV Enschede FM bezochten de plek van het incident. Bekijk de video hieronder terug.


© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM - Foto: Bas Oude Luttikhuis
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.