Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

AUDIO Geen gewonden bij schietpartij in centrum van Enschede

211291 politie 2 28

In het centrum van Enschede is woensdag aan het begin van de avond een schietpartij geweest. De politie meldt dat er geen gewonden zijn gevallen. Er zijn twee verdachten opgepakt.

De schietpartij vond rond 18.45 uur plaats aan de Van Lochemstraat. Omstanders zouden vier schoten hebben gehoord en zagen een man wegrijden op een witte scooter. De omgeving werd afgezet voor onderzoek en agenten liepen rond in kogelwerende vesten.

Agenten troffen de scooterrijder aan op de Haaksbergerstraat. De man, een 26-jarige Amsterdammer, kon op de Emmastraat worden aangehouden. Uit onderzoek kwam een tweede verdachte naar voren: een 24-jarige Enschedeër. Hij is in de loop van de avond opgepakt op de Maanstraat.

Beide mannen zitten vast tijdens verder onderzoek. TV Enschede FM sprak over de schiet partij met politiewoordvoerder Ben van Ingen Schenau. Beluister dat fragment hierboven terug.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.