Verkeer
Stuur appje
Zoek

Humberto Tan zoekt zangtalenten op de Oude Markt in Enschede

Gouden keeltjes uit Enschede en omstreken opgelet: de auditiemicrofoon van de nieuwe tv-talentenjacht Humberto Unplugged strijkt donderdagmiddag neer in Enschede. Deelnemers maken kans op een plek in de weekendtalkshow van bekende televisiemaker Humberto Tan op RTL4. Wie volgens zijn tafelgasten het best zingt, mag er komen optreden. Donderdag 29 september om 12.00 uur beginnen de audities op de Oude Markt.

Humberto Unplugged is een nieuwe rubriek in het praatprogramma van Humberto Tan. Met zijn team is hij elke week op een andere plek in Nederland om zangtalenten een kans te geven hun gave aan de wereld te tonen. Deze week is het de beurt aan de Enschedeërs.

Nieuwe talenten

De zoektocht van Tan heeft alles te maken met het verdwijnen van The Voice of Holland, na signalen over grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij de bekende tv-talentenjacht. “Minder mensen kunnen nu hun zangtalent laten horen”, zegt Tan. “Daar moet iets aan gebeuren.”

Auditie

De deelnemers zingen tijdens de auditie a capella. Van schlager tot metal: alles is toegestaan, de auditant mag zelf weten welk nummer hij zingt. In de uitzending van Humberto op zondag worden de audities uitgezonden en mogen de tafelgasten – naar eigen mening – hun favoriet kiezen. De winnaar mag de zaterdag erop in de live-uitzending Humberto op zaterdag optreden met huisband de Jimmy’s.

Benieuwd hoe zo'n optreden eruit ziet? Onderstaand beelden van de eerste winnaar van 'Unplugged'.

icon_main_info_white_glyph

Meedoen

Mocht je interesse hebben; meedoen kan nog. Donderdag 29 september van 12.00 uur tot 15.00 uur staat de microfoon klaar op de Oude Markt in Enschede. Opgeven is niet nodig, je kan gewoon langskomen en de sterren van de hemel zingen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.