Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

VIDEO Winkel met alles voor je chihuahua in Enschede

214116 Chihuahua winkel

Bruidskleding, jurken, jassen en schoenen. Enschedeër Danny Hulst (26) verkoopt in zijn chihuahuashop van alles voor de kleine viervoeters. Het is een uit de hand gelopen hobby.

Wie de showroom binnenstapt waant zich in een hondenhemel. Rekken met jasjes, bruidskleding, een hondenkoekjesbakapparaat, halsbandjes met diamanten erop en hippe reistassen vullen de ruimte. Opvallend zijn de plastic zakken gevuld met hondenpatat en de pizzadoos, ook speciaal voor de kleine viervoeter. "Ja, dat is eigenlijk meer voor de fun. Maar er zijn ook grenzen, vertelt Hulst. "Ik verkoop bijvoorbeeld geen gekleurde nepnagels of kleurspoeling voor honden. Dat gaat mij te ver."

De Enschedeër is eigenaar van dechihuahuashop.nl, een van de weinige uitgebreide internetwinkels in de provincie die zich volledig richt op de kleine keffer. Daarnaast heeft Hulst nu een showroom, aan de H.J. Van Heekstraat. De webshop is volgens Hulst een uit de hand gelopen hobby.
Reporters van TV Enschede FM namen een kijkje in de bijzondere winkel. Bekijk de reportage hier.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.