Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Grolsch beloont initiatieven die Twente en Achterhoek laten groeien

245193 geld 2 20

Grolsch beloont ook dit jaar bedrijven en initiatieven die bijdragen aan de sociale en economische groei in Twente en de Achterhoek. Inschrijven voor een bijdrage uit het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds 2017 kan nog tot en met 31 maart via de website van de bierbrouwer.

De aanvragen worden beoordeeld op ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid, karakter en meesterschap. Het fonds is in 2015 in het leven geroepen om het 400-jarig jubileum van Grolsch te vieren. Winnaar was East Dutch Textiles, dat is gericht op startende modeontwerpers en het weer realiseren van meer kledingproductie in Oost-Nederland.

Vijf initiatieven
Een jaar later kregen vijf initiatieven een bijdrage uit het fonds: Enschede Textielstad met Meer aandacht voor ambacht , de Stichting TETEM Kunstruimte met Maker Festival Twente , ROC van Twente met Meester gezel kleermaker , de RKBS Paus Joannes/Marcellinus met The Leader in me school en de Stichting Studiegroep Metselen met Project gastlessen metselen .

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.