Verkeer
Stuur appje
Zoek

Dode en gewonde vrouw gevonden bij N18 tussen Enschede en Haaksbergen, politie gaat uit van misdrijf

Bij de N18 tussen Enschede en Haaksbergen is zondagnacht een overleden vrouw gevonden. Ook is er een tweede vrouw gewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie gaat uit van een misdrijf en doet onderzoek naar de doodsoorzaak. De N18 is volledig afgesloten voor alle verkeer.

Rond twee uur zondagnacht heeft er een incident plaatsgevonden rond de N18/Geukerdijk in Haaksbergen. De politie doet daar maandagmorgen nog altijd onderzoek naar de doodsoorzaak en identiteit van een overleden vrouw. Ze werd aangetroffen onder het viaduct ter hoogte van de Geukerdijk in Haaksbergen. Daarnaast is er een vrouw gewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk wat er is gebeurd.

Onderzoek

De omgeving is door de politie afgezet voor forensisch onderzoek. De N18 tussen Enschede en Haaksbergen is lange tijd volledig afgesloten. Alle verkeer wordt omgeleid. Naar verwachting duurt de wegafsluiting nog de hele dag.

Volgens de politie gaat het om twee vrouwen waarvan de identiteit nog niet is vastgesteld. "We gaan uit van een misdrijf en zoeken getuigen die rond 00.30 uur in de omgeving bijzonderheden hebben gezien", schrijft de politie op Twitter.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.