Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Kaarten voor Tubantia-debatten met lijsttrekkers verdeeld

249875 image 6885397 1

Tubantia en de Universiteit Twente hebben deze woensdag alle aanvragers van kaarten voor de lijsttrekkersdebatten uitsluitsel gegeven. In totaal 2.500 belangstellenden vroegen kaarten aan voor één of meerdere gesprekken met de politieke kopstukken die van 27 februari tot en met 13 maart naar de Universiteit Twente komen.

In het Amphitheater is per keer ruimte voor 175 bezoekers. Vier afleveringen van de serie Van Torentje naar Torentje zijn geheel volgeboekt. Het gaat om die met Mark Rutte (VVD), Jesse Klaver (GroenLinks), Lodewijk Asscher (PvdA) en Alexander Pechtold (D66). Nieuwe verzoeken om kaarten voor deze politici worden niet meer in behandeling genomen.

Er is nog wel (beperkt) plaats voor de ontmoetingen met Henk Krol (50Plus), Jan Roos (VNL), Sybrand Buma (CDA), Emile Roemer (SP), Kees van der Staaij (SGP), Thunan Kuzu (Denk) en Marianne Thieme (PvdD). Kaarten aanvragen kan via tubantia.nl/verkiezingen.

Iedereen die een aanvraag heeft gedaan krijgt vandaag (woensdag) per mail een bevestiging of afwijzing. Check uw mailbox en kijk voor de zekerheid ook in de postvakken 'Spam' en 'Reclame'.
© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM. Foto: Carlo ter Ellen
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.