Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Pathmos viert 15e editie van Zomerfeest

289621 archieffoto

Een braderie met rommelmarkt, muziek en een springkussen, plus een kinderparadijs voor de kleintjes. Dat zijn al jaren de succesvolle ingrediënten van het Pathmos Zomerfeest, dat zondag weer wordt gehouden.

Het beste zomerweer mag dan voorbij zijn, het deert de organisatie van het Pathmos Zomerfeest niet. Ter gelegenheid van de vijftiende editie van het feest pakt zij groots uit, belooft de aankondiging op de website.

Programma
Het Pathmos Zomerfeest wordt om 11.00 uur oficieel geopend bij wijkcentrum De Boei. Aansluitend kunnen bezoekers struinen langs meer dan 200 kramen. Die staan opgesteld rondom De Boei, het eendenparkje en in de Spinnerstraat en de Buitenweg.

Wie geen zin heeft om te shoppen, kan terecht bij een van de vele eettentjes, of genieten van straattheater. Shantykoor Wrakhout treedt op, evenals theaterband Nee hè, ook dat nog en de Boerendansers. Bij De Boei aan de Spinnerstraat verzorgt showband Cartoon een optreden. Kinderen kunnen zich uitleven in het vernieuwde kinderparadijs. Het Pathmos Zomerfeest is zondag van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur.

Meer info: pathmos.nl

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM - archieffoto: Frans Nikkels
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.