Verkeer
Stuur appje
Zoek
Marian Mudder
1Twente Nieuws
Enschede

Spirituele zoektocht van Enschedese Marlieke te zien op 1Twente: ‘Niet alles valt cognitief op te lossen’

Ze hoopt dat haar programma anderen ervan bewust maakt dat er meer is tussen hemel en aarde dan wat we cognitief kunnen beredeneren. En vooral ook hoe we daar ons voordeel mee kunnen doen. 1Twente-presentatrice Marlieke Kremer uit Enschede neemt kijkers vanaf woensdag 18 mei weer mee op pad door de wereld van zelfbewustzijn en energie in het vijfde seizoen van Mijn Spirituele Zoektocht.

In dit nieuwe seizoen van twaalf afleveringen gaat ze verder dan haar eigen Overijssel. Kremer reist heel Nederland door op zoek naar verhalen over bewustzijn, spiritualiteit en allerlei verschillende vormen van energetisch werk.

Spiritualiteit in gewone beroepen

Met de geografische uitbreiding van haar zoektocht, komt ze ook weer nieuwe verrassende verhalen tegen van mensen die op verschillende manieren werken met zelfbewustzijn. "Het is leuk om te zien hoe het programma ontwikkelt”, vertelt de presentatrice. "Ik ontmoet nu ook veel mensen die spiritualiteit in de gangbare beroepen verweven. Zo ontmoet ik bijvoorbeeld een spiritueel fotografe uit Rotterdam, en bezoek ik in Deventer een regisseur die acteerlessen geeft vanuit dat bewustzijn."

Marian Mudder
Baantjer-actrice Marian Mudder vertelt over haar angsten en depressies in Mijn Spirituele Zoektocht
Beeld: 1Twente

Ook actrice en schrijfster Marian Mudder, bekend van Baantjer, komt in dit nieuwe seizoen voor. Zij kampte jaren met angsten en depressies. In dit interview vertelt zij heel open over hoe veel therapieën haar niet hielpen, maar hoe zij juist met energetisch werk de trauma’s en pijn wel kon aanpakken.

icon_main_info_white_glyph

Waar en wanneer te zien?

Mijn Spirituele Zoektocht is vanaf 18 mei elke woensdagavond om 18.00 uur te zien op het televisiekanaal van 1Twente. Klik hier voor de frequenties.

"Ik denk en hoop dat het programma nog steeds mensen kan inspireren en bewust kan maken van dat cognitief niet alles op te lossen valt en wat energie met je kan doen", aldus Kremer. “Ik heb zelf ook tijdens mijn zwangerschap gemerkt wat bijvoorbeeld voetreflextherapie kan betekenen bij stuitligging. Door dit zelf te ervaren weet ik ook wat de kracht van die mooie therapieën zijn, en hoeveel je zonder medisch ingrijpen kunt oplossen.”

Voetreflextherapie mijn spirituele zoektocht
Kremer onderging voetreflextherapie in Mijn Spirituele Zoektocht
Beeld: 1Twente
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.