Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

Keolis roept FC Twente-supporters op gebruik te maken van speciale Blauwnet-treinen

199679 Supporters massaal achter hun club 1

Vanwege verwachte drukte rondom het feest van FC Twente zet Keolis maandagavond langere Blauwnet-treinen in. De vervoerder vraagt supporters met die treinen te reizen. FC Twente viert maandag tussen 17.00 uur en 21.00 uur het behalen van Europees voetbal. De supporters zijn uitgenodigd om dit feest mee te vieren bij de parkeerplaats van de Grolsch Veste. Er wordt verwacht dat de treinen tussen Almelo en Enschede tot hun limiet worden gevuld.

Afgelopen woensdag is pas bekend geworden dat FC Twente definitief de derde voorronde van de Conference League heeft bereikt. Dat als gevolg van het behalen van de vierde plaats in de Eredivisie. Daardoor zal vier jaar na de degradatie weer Europees voetbal worden gespeeld in Enschede en dat verdient een feest vindt de club.

Huldiging FC Twente Kampioen 2019 still video 1 Twente edit
Lees ook
FC Twente-feest bij stadion maandagavond live op 1Twente

Langere treinen

Omdat er tussen dat moment en het feest een korte aanlooptijd zit, geeft vervoersdienst Keolis aan dat ze geen extra treinen beschikbaar hebben. Keolis zet tegen het einde van het feest wel langere treinen in om het vertrek van de supporters goed op te vangen. Deze treinen zullen vertrekken uit station Enschede rond 20.35 uur, 21.05 uur en 21.35 uur. De vervoerder roept mensen die reizen met Blauwnet op om specifiek gebruik te maken van deze treinen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.