Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

VIDEO Griezelen met spinnen en slangen op AOC Oost

297158 824161

AOC Oost heeft het thema Gruwelijk Eng van de Kinderboekenweek letterlijk leven ingeblazen. Leerlingen van basisschool de Zevenster wilden wel eens meemaken hoe eng eng is en gingen er woensdag, op dierendag, kijken.

Leerlingen van het AOC Oost gaven tekst en uitleg met slangen in de armen of schilpadden in de hand. Zo hield Daniël (14) uit klas 3 van het AOC een koningspython vast. De basisscholieren mochten hem aanraken, maar niemand durfde. Want het was natuurlijk hartstikke eng. Voor Emma (9) uit groep 7 van de Zevenster waren de schildpadden al eng genoeg. Emma was al eens gebeten door zo n beest. Maar gelukkig voor haar doen de schildpadden op het AOC Oost geen vlieg kwaad. Het bleef niet bij kijken, de leerlingen proefden ook enge hapjes. Zoals chocolade waar meelwormen in zaten of groene ranja met vleermuissnoepjes.


© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM, foto: Reinier van Willigen
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.