Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Rotary Streetsoccer toernooi Hengelo vindt nieuwe locatie

304509 download 116

Het eerstvolgende Rotary Indoor Streetsoccer toernooi wordt gehouden in Hangar 11 op Twente Airport. Voorheen werd dit toernooi gehouden in de hallen van Hazemeijer Hengelo. Dit was niet meer mogelijk omdat een van de twee hallen is verhuurd.

Het is een prachtige en zeer speciale locatie geworden , meldt Hengelo Sport op haar Facebookpagina. Het toernooi wordt gehouden op 6, 7 en 8 februari. De nieuwe locatie beschikt over veel meer ruimte: In de hangar is plaats voor zes velden , vertelt Jan Arie Bijl van Rotary Club Hengelo Driene. In de hallen van Hazemeijer was plaats voor vier velden.

Het toernooi
Bij het Indoor Streetsoccer toernooi strijden leerlingen van groep 6, 7 en 8 uit Hengelo in teams van vier tegen elkaar. Rotary Driene probeert via sponsoring geld binnen te halen voor het Jeugdsportfonds Hengelo-Borne. Zij maken het mogelijk dat kinderen die om financiële redenen niet kunnen sporten daar toch de mogelijkheid voor krijgen.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM. - Foto: Emiel Muijderman
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.