Verkeer
Stuur appje
Zoek

Finalisten Open Podium Twente afkomstig uit heel Twente en daarbuiten

Open Podium Twente
Aanstormend artistiek talent uit onder meer Hengelo, Enschede, Borne, Almelo en Olst treedt zaterdag 14 mei voor het voetlicht in Schouwburg Hengelo voor de finale van de 17e editie van Open Podium Twente.
Beeld: Schouwburg Hengelo

Aanstormend artistiek talent uit onder meer Hengelo, Enschede, Borne, Almelo en Olst treedt zaterdag 14 mei voor het voetlicht in Schouwburg Hengelo voor de finale van de 17e editie van Open Podium Twente. Bij deze talentenjacht presenteren de deelnemers zich op een professioneel podium voor publiek en maken ze kans op een geldbedrag van 2.500 euro.

Voorrondes

Zo'n vijftig acts hadden zich ingeschreven. Uiteindelijk strijden tien finalisten om de prijzen. Dit zijn De Huilende Wolven (band uit Enschede), RUSH (dansgroep uit Bornerbroek), Luna Westervoorde (singer/songwriter uit Olst), Pipp en Anaïs (dansduo uit Borne), TrapdoorMan (singer/songwriter uit Enschede), INTrouble (dansgroep uit Almelo), Azra (zangeres uit Hengelo), IRON (dansgroep uit Hengelo), Hanna Kapitonova (danseres uit Enschede) en Silke Veld (singer/songwriter uit Enschede).

Vakjury en publieksjury

De vakjury, bestaande uit Adriaan Luteijn (artistiek manager Introdans), Johanneke ter Stege (muzikant en dichter) en Daniel van Klaveren (artistiek directeur Theater Sonnevanck), wijst in deze finale de winnaars van de juryprijzen aan. De top drie wint respectievelijk 2.500, 1.000 en 500 euro. Naast de juryprijzen zijn er ook nog drie publieksprijzen ter hoogte van 500, 250 en 100 euro te winnen.

Open Podium Twente danseres
Lees ook
Kunstzinnig talent kan eindelijk het Open Podium Twente weer op

Kaarten

De finale vindt plaats in de grote zaal van Schouwburg Hengelo. Alle finalisten krijgen acht minuten de tijd om hun talenten aan het publiek en de jury te tonen. Kaarten à 7,50 euro zijn te koop via de kassa van Schouwburg Hengelo van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur, ook telefonisch bereikbaar via 074-2556789 en via de website www.schouwburghengelo.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.