Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Tweede slachtoffer in zaak-schietincident Enschede

317368 311983 82414 politie3

Een 42-jarige man uit Enschede heeft aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging door twee mannen. Dat incident gebeurde zaterdagavond op de Assinkslanden. De politie vermoedt dat er een link is met de man die zich eerder met een schotwond bij het MST meldde.

De politie kreeg zaterdagavond tegen 23.15 uur melding om naar het ziekenhuis in Enschede te gaan. Aldaar troffen zij een gewonde man aan, die een schotwond in zijn been had. Het slachtoffer vertelde de agenten dat er mogelijk nog een tweede slachtoffer zou zijn.

Tweede slachtoffer
Maandag meldde de 42-jarige Enschedeër zich op het politiebureau. De politie sluit niet uit dat deze man het tweede slachtoffer van het schietincident is. De bedreiging van de 42-jarige Enschedeër vond plaats op zaterdag 6 januari omstreeks 23.15 uur aan de Assinklanden in Enschede.

De schietpartij speelde zich vermoedelijk af in het softdrugsmilieu, zeggen omwonenden. Bij de plek waar het slachtoffer in zijn been werd geraakt, vond de politie even later een wietplantage.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.