Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Twentse baby €™s showen nieuwe kledinglijn van Kim Kötter

319533 download 179

Voormalig Miss Universe Kim Kötter kiest tien Twentse baby s als model voor de presentatie van haar nieuwe kledinglijn. Deze zondag zijn de fotoshoots met fotografe Lisette Lubbers in de Twentsche Foodhal in Enschede.

Af en toe wordt een luier verwisseld, maar dat is dan ook de enige wanklank tijdens de uren durende sessies voor de lens van babyshootfotografe Lisette Lubbers uit Enschede. Er is nog geen traantje geplengd. We hebben superlieve modellen , vertelt Kim Kötter verheugd.

De wens voor een eigen kinderkledinglijn, dateert al uit haar jeugd. Als kind was ik altijd al bezig met kleertjes voor de poppen. Moest ik ergens babysitten, dan verwisselden mijn oppaskindjes ook altijd een paar keer van kleding.

Snoetje
Nadat presentator en ondernemer Kim Kötter zelf was bevallen van zoon Muck, zette ze haar wens om in daden. Voor het bekende kinderkledingmerk Moodstreet heb ik de nieuwe lijn Moodstreet bij Kim Kötter helemaal zelf bedacht. Mijn kleuren ecru, oud roze, lavendel en oud groen zitten erin. Net als de afbeelding van dit hondje, afgeleid van ons eigen hond Snoetje , wijst ze. De stoffen zijn volgens Kim biologisch en niet via kinderarbeid gemaakt.

Hoe populair fotoshoots zijn onder jonge ouders, bleek uit de oproep die Lisette Lubbers en Kim Kötter op Facebook plaatsten. Liefst 2500 reacties kwamen binnen. Vijf jongens en vijf meisjes met maatje 86 werden gekozen, allemaal uit Twente. Ik woon al jaren in Loosdrecht, maar de shoot is hier omdat ik hierin samenwerk met Lisette Lubbers uit Enschede. Zij is zó goed met baby s.

Glimlach
De jonge moeder Charlotte Laarhuis en Mark Wolters uit Oldenzaal knikken. Hun 7 maanden oude zoon Quin blijft maar lachen terwijl hij al vier verschillende setjes heeft gepast.

Als op commando toont Quin de zoveelste glimlach. Daarna is het meisje Billy-Rose aan de beurt. Zij is enige niet-Twentse baby in het gezelschap. Haar ouders Rutger en Kimberley van Dijk reisden deze morgen helemaal vanuit Hendrik-Ido-Ambacht naar Enschede voor de shoot.

Wij zijn trots op onze mooie dochter. Zij is al heel vaak model geweest. Na afloop van de shoots krijgen we de foto s. Die plaatsen we op Instagram, waar Billy-Rose een eigen account heeft , vertelt Kimberley.Ze krijgt net als de andere ouders als dank voor deelname aan de shoot enkele kledingsetjes cadeau.

Moeder
Over twee weken zijn de babylijn (maat 50 tot en met 80) en de dreumeslijn (74 tot en met 104) van Moodstreet by Kim Kötter online en bij 80 verkooppunten in het hele land te koop.

Dat is nog ruim op tijd voor Kim zelf voor de tweede keer moeder wordt. Nu al staat vast dat de tweede zoon van haar en partner Jaap Reesema zelf ook model wordt van Moodstreet. Net als zijn broer Muck.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede. Foto: Carlo ter Ellen
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.