Verkeer
Stuur appje
Zoek

Boom valt op huis in Glanerbrug, gevels waaien van woningen in Hengelo

20220217 storm glanerbrug boom op woning
Boom valt op een woning en een camper in Glanerbrug
Beeld: News United / Dennis Bakker

Een boom is tegen een woning en op een camper ernaast gewaaid woensdagnacht in Glanerbrug. Verkeerslichten bleven niet op hun plek. In Hengelo waaiden stenen van een gevel op een auto en viel een boom op een voertuig. Storm Dudley laat zijn sporen na.

Glanerbrug

De harde wind ontwortelde een grote boom aan de Nieuw Frieslandstraat in Glanerbrug, waardoor deze tegen een huis viel en op een camper die naast de woning stond. De brandweer hielp om de boom weg te halen. Niemand raakte gewond.

In hetzelfde grensdorp, draaiden de verkeerslichten boven de Gronausestraat een kwartslag zoals een vlag, waardoor automobilisten er niet meer onderdoor reden maar erlangs. Het verkeer moet dus even goed kijken of het groen of rood is omdat de lichten niet meer boven de kruising hangen.

20220217 storm hengelo gevel waait van huis
Gevel waait van huizen in Hengelo
Beeld: News United / Dennis Bakker

Hengelo

Een gevel waaide van twee woningen aan de Thomasstraat in Hengelo. Bakstenen vielen op een auto en het trottoir naast het pand, de wagen is total loss. Ook vloog de gevelbeplating door de straat. De straat is afgezet door hulpdiensten. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Aan de Willy Albertistraat in Hengelo viel rond zeven uur vanochtend een boom op een auto.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.