Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Joe Jackson met wereldtour naar Muziekcentrum Enschede

372816 748933

Joe Jackson geeft op 10 april 2019 een concert in Muziekcentrum Enschede. Hij doet Enschede aan tijdens zijn wereldtour.

De zanger zit in 2019 veertig jaar in het vak. Hij viert dat met een nieuw album en een wereldtour. Zijn Twentse concert is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Metropool, Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Nieuw album
In 2019 brengt Joe Jackson zijn nieuwe album Fool uit. Er staan acht nummers op, waarvan hij er meerdere speelt tijdens zijn wereldtour. Ook speelt hij nummers van albums die hij uitbracht tijdens de vier decennia dat hij in het vak zit.

Tickets
De voorverkoop voor het concert van Joe Jackson en zijn band begint aankomende vrijdag 12 oktober om 10:00 uur. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.metropool.nl en www.wilminktheater.nl, vanaf 11:30 uur aan de kassa van Metropool en via Popeye in Hengelo. De vestigingen van Primera hebben ook kaarten voor het concert.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Frans Nikkels
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.