Hengelo
112
Video

Auto in brand gestoken aan Woltersweg in Hengelo, brandweer voorkomt erger

Aan de Woltersweg in Hengelo is vannacht een auto in vlammen op gegaan. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastliggende woning. De politie gaat uit van brandstichting en stelde direct een onderzoek in.

Metershoge vlammen

De hulpdiensten kregen omstreeks kwart voor drie een melding binnen. Ter plaatse aangekomen bleek er op de oprit van een woning een auto volledig in brand te staan; de vlammen waren bij aankomst van de hulpdiensten metershoog. De brandweer heeft de brand, waarbij de auto total loss raakte, kunnen blussen voordat de vlammen oversloegen naar de woning.

Onderzoek

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld in de buurt, maar nog geen verdachte(n) aangetroffen. Getuigen of mensen die omstreeks het tijdstip iets verdachts hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Ook mensen die aan de Woltersweg of in de directe omgeving wonen en camera's bij hun woning of bedrijf hebben hangen, is gevraagd zich te melden. Bron: News United


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.